Anmeldelse af Only God Forgives


Jeg har her til aften været i biffen med min kæreste og se Nicolas Winding Refns nyeste film "Only God Forgives" med Ryan Gosling i hovedrollen, og jeg må sige, at jeg hører til gruppen af de splittede. For det første er den ikke for sarte sjæle, og der var flere gange, jeg måtte kigge væk, men samtidig havde jeg også lyst til hele tiden at se mere, for hvad blev mon det næste.

Læs også: Sommer og anmeldelse af Fast and Furious 6

Filmen foregår i et hårdt miljø i Bangkok med korrupte politifolk, prostitution og narkohandel, og filmen lever klart op til forventningerne om en voldelig, barsk, rå og ubarmhjertig actionfilm. Skuespillerne kan man heller ikke sætte en finger på, men jeg savner lidt flere følelser og baggrund i personernes liv.

Om man kan lide filmen eller ej, så kan man ikke andet end at beundre Nicolas Winding Refn for at lave noget, der er så anderledes og grænseoverskridende, så tumbs op for modet og den anderledes stil, som filmen har.

Jeg giver filmen tre ud af seks stjerner: En for Ryan Gosling, en for Nicolas Winding Refn og en fordi jeg var underholdt hele vejen igennem.

Har du set "Only God Forgives", og hvad synes du om den?

Du kan følge mig på Facebook her >

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!