Weekendens anbefalinger


Jeg glæder mig til denne weekend, der blandt andet står på fest med de bedste veninder.

I morgen fredag står den på fødselsdagsfest for en af mine bedste veninder, men inden festen starter har min anden veninde og jeg besluttet os for at tage til BryggeBar på restauranten The Harbour på Copenhagen Island. Baren byder på gratis amerikansk snackbar og speciel priser på drikkevarer fra kl. 16-18. Er sikker på, at det bliver en god warm up inden aftenes fest!


Shopping

Jeg har været så heldig at få penge tilbage i SKAT, som egentlig skal bruges til shopping på ferien til Florida, jeg skal på om to uger, men det er næsten for svært at sige nej til et lille kig forbi Bruuns Bazaars lagersalg i Glostrup, hvor du kan spare op til 70 procent. Så jeg tror, jeg kigger forbi i næste uge efter arbejde. Hvis du også er interesseret i at kigge forbi, er adressen Naverland 22, 2600 Glostrup.

Åbningstider:
Lørdag den 9. marts kl. 9.00-16.00
Søndag den 10. marts kl. 10.00-16.00
Mandag den 11. marts kl. 16.00-20.00
Tirsdag den 12. marts kl. 16.00-20.00

På søndag er der forårsmarked i Ravnsborggade, hvor jeg desværre må blive hjemme, da jeg skal lave lektier. Baah! Men deler da lige tippet, hvis du skulle være interesseret. I og omkring Ravnsborggade på Nørrebro åbner årets første loppemarked, hvor antikhandlere, tøjesignere, gallerier og caféer stiller op på gaden med fyldte stande fra kl. 10-16.

To seje bloggere
Når nu vi er ved anbefalingerne, vil jeg også lige anbefale dig at kigge forbi to seje bloggere, mine gamle kollegaer fra Vi Unge.

Tjek teenagebloggen, Isa-tankestreg, af den seje tøs, Isabella, der skriver om sit liv på godt og ondt. Hun er virkelig et stort talent, når det kommer til at skrive, og hun inspirerer mig og mange andre meget.

Når de søde tænder tager over, kan jeg klart anbefale den søde blog, CuteCarbs, der er fyldt med de skønneste lækkerier og søde sager. Bloggens ejer, Tóra, er ekspert i at lave kager og desserter, og så er hun en god læremester.

Og sidst men ikke mindst weekendens vigtigste anbefaling: Smil til verden, så smiler den også til dig. God weekend!

Hvad skal du lave i weekenden?  

smil, weekendens anbefalinger, 8 marts, 9 marts, 10 marts, weekend, fest, bar, shopping, ravnsborggade, loppemarked, bruuns baazar, blog
Faldt over dette søde postkort fra Colgate på en café i dag

2 kommentarer

Tóra
 

Tak for den fine anbefaling, søde Lund. Og velkommen i blogosfæren - det bliver spændende! Held og lykke! Knus Tóra
Læs mere
Læs mindre
Katrine Lund Nielsen
 

Så lidt søde Tóra, og tak :) Håber, du har det godt. Knus
Læs mere
Læs mindre