Fantastisk roadtrip i Florida

Jeg elsker følelsen af at flyve ind over en ny feriedestination. Lysene fra husene og bilerne glitrer langt under dig, og det er som at flyve ind over et kæmpe juletræ, hvor du spændt venter på at lande, så du kan se og opleve, hvad der gemmer sig under den fine indpakning, du kan se fra luften. Sådan var det også denne gang, da jeg for første gang rejste til Florida. Jeg blev bestemt ikke skuffet.

Ferien bestod af et 11 dages roadtrip gennem Florida med min kæreste. Vi startede i Miami, hvor vi blandt andet spiste frokost på Ocean Drive, nød vejret langs Miami Beach og var inde og se en basketballkamp mellem Miami Heat og Detroit Pistons.



Se også: Feriebilleder fra Miami

Herefter gik turen til Key West, hvor vi havde fantastisk vejr og nød de smukke sandstrande, den fine natur og den glade stemning.

Efter Key West gik turen til Orlando, som er forlystelsesparkernes Paradis, og på vejen derop tog vi en overnatning i Everglades, som er en kæmpe naturpark med et vildt dyreliv blandt andet alligatorer. Det blev også til en overnatning i Naples, inden turen gik videre til Orlando. Everglades var fantastisk, hvorimod Naples var en stor skuffelse.

I Orlando stod den på afslapning ved poolen, lækker mad, masser af shopping og en dag i Universal Studios "Island of Adventure", der er en supersjov forlystelsespark med et helt Harry Potter-univers. Jeg er kæmpefan af forlystelsesparker og Harry Potter, så jeg gik helt i barndom igen.



I dag landede jeg så i Københavns Lufthavn efter en 18 timers lang rejse, og man plejer jo at sige ude godt, men hjemme bedst, og det var da også virkelig dejligt at blive modtaget af mine forældre i lufthavnen, men jeg ville nu gerne være blevet lidt længere i varmen med min søde kæreste. Jeg ser ham nemlig først igen om to måneder, når han er færdig med sit studie i USA.

Og hold nu op, hvor er det altså også bare trist at komme hjem til vinter. Det må da snart være på tide, at vejrguderne forbarmer sig over os, for vi fortjener da forår og sol her i Danmark :)

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!