Cocktails & Dreams-fredagsbar i ny kjole

I går blev der holdt fredagsbar på mit arbejde, som min afdeling havde stået for at planlægge. Temaet var Cocktails & Dreams, og der var gjort klar til den helt store Hawaii-fest med blomsterkranse, Piña Coladas og Cosmopolitans. Og selvfølgelig den perfekte playliste med Bailando, Summer of 69 og Marcerena som blev spillet for fulde drøn.


Min kollega Stephanie og jeg


Piña Coladas

Aftenes outfit var min nye Calvin Klein kjole købt i Orlando, Florida, selvfølgelig sat sammen med en blomsterkrans til festens anledning. Jeg er vild med kjoler, der går ind i taljen, og jeg forelskede mig i denne lige med det samme.




Sjov leg - Margretheskål

En af mine kolleger fandt på, at vi skulle lege "Margretheskål-legen", hvor man deler sig op i to hold, som skal dyste mod hinanden. Alle skriver tre sedler med en kendt person, som alle kender og ligger op i en skål. Herefter skal en fra hvert hold på skift trække en seddel fra skålen, og forklare, hvem personen er uden at sige personens navn. Man har 30 sekunder, og så gælder det om at nå så mange som muligt. 

Når man har været alle sedlerne igennem, skal de op i skålen igen og i runde 2 gælder det om, at de andre skal gætte, hvem man er, kun ved, at man siger et ord (og det må selvfølgelig ikke være personens navn). Man skal igen nå så mange man kan på 30 sekunder, inden turen går til næste hold og sådan fortsætter man til skålen er tom.

I tredje runde skal alle sedlerne op i skålen igen, og denne gang må du så kun mime de personer, du trækker. Du må altså ikke sige noget.

Holdet får 1 point per person, de gætter, og holdet med flest point til slut, har vundet. 

I aften står den på venindefødselsdag med sushi og rødvin, så det bliver endnu en festlig aften.

Rigtig god lørdag til dig!

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!