Rejsetips til New York - Det skal du se

Jeg har lige været i New York for første gang, og det var helt fantastisk! Sikke en vild by. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg er på besøg der. Min kæreste og jeg boede på hotellet, Pod 51, der lå centralt og havde den fedeste tagterrase.

hotel new york Tagterrassen på Pod 51


Jeg har samlet nogle af de steder, jeg oplevede i New York, så du kan bruge det til inspiration, hvis du også skal til New York for første gang.

Se New York fra bus

Det kan være en god idé at tage hop-on hop-off busserne den første dag. På den måde danner du dig et godt overblik over Manhattan.

The High Line Park

The High Line Park new york The High Line Park


På Manhattan's West Side er der bygget en offentlig park på en historisk jernbane, der går fra omkring 14th Street i The Meatpacking District til 30th Street gennem Chelsea. Hvis du går fra den ene ende til den anden, er den fine tur på omkring 1,6 km. med en flot udsigt over byen på den ene side og over vandet på den anden.

Rockefeller Center

Rockefeller Center new york Udsigten fra Rockefeller Center


Tag en tur i det historiske Rockefeller Center, hvor blandt andet tv-studiet NBC holder til (der gives guidede ture). Og snyd ikke dig selv for den smukkeste udsigt over New York fra "The top of the Rock", som er udsigtsposten på toppen af Rockefeller Center.

9/11 Memorial

World Trade Center 9/11 Memorial new york Mindepladsen for World Trade Center


Mindepladsen Ground Zero fra terroraktionerne på World Trade Center er en helt speciel oplevelse, meget smukt og rørende. Det er en god idé at bestille billet hjemmefra, så du slipper for at stå i kø på billetkontoret. Der er gratis adgang.

Survivor Tree world trade center 9/11 memorial new york Her står jeg ved Survivor Tree, som er et træ, der overlevede tragedien.

Tag på MoMa, hvis du er til kunst

The Museum of Modern Art new york The Museum of Modern Art.


Er du vild med kunst og at gå på museeum, så er The Museum of Modern Art et besøg værd. De har mange forskellige udstillinger, og det kan du læse mere om her.

Se Frihedsgudinden fra vandet

Frihedsgudinden new york

Der går en gratis færge fra Whitehall Street på Manhattan til Staten Island omkring hver halve time. Fra færgen kan du se New York skyline, og den sejler herudover også tæt forbi Frihedsgudinden.

Gåtur i Central Park

Skøjtebane i Central Park New York Skøjtebane i Central Park.


Du må ikke snyde dig selv for en tur i den kendte Central Park på Manhattan, hvor der altid er liv og glæde, men også plads til at holde i hånd og slappe af.

Times Square

Times Square New York Gang i den på Times Square


New Yorks midtpunkt Times Square skal opleves - her er proppet med mennesker, og man kan virkelig mærke byens puls. Reklamerne glimter overalt, og her er aldrig stille!

Forskellighed

Brooklyn Bridge New York Brooklyn Bridge


New York byder på så mange forskellige kulturer og områder, som alle har noget forskelligt at byde på. Lige fra Brooklyn til China Town, Little Italy og Harlem.

Shopping

Der er rig mulighed for at shoppe igennem og spare mange penge på lækre mærker. Gå på udkig i et af de store Macy's shoppingcentre, os i butikker på Prince Street i Soho eller gå en tur langs 5th. Avenue.

Hvis du allerede har været så heldig at besøge New York, er du velkommen til at dele dine tips i en kommentar nedenfor. Og så slutter vi lige af med et billede fra sushirestauranten Wild Ginger. MUMS!

Sushi på Wild Ginger New York Sushi på Wild Ginger.


 

Læs også: Rejsetips til Seattle - Tre spændende seværdigheder

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!